Nord Active Eco Leather - yhdistelmävaunut, shadow grey

SKU
HH1006644
589,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Yhdistelmävaunut Nord Active - näistä vaunuista löydät poikkeuksellisen hyvän varustelun sekä pieniä erikoisuuksia mitä yleensä löytyy vain kalliimman luokan vaunuista. Varma valinta ensivaunuksi!

Näiden yhdistelmävaunujen parhaat ominaisuudet:

- Tilava vaunukoppa, johon vauva mahtuu lämpöpussissa mukavasti.

- Vaunukoppa on hyvin ilmastoitu ja kopan selkänojan saa kohotettua. Tämä on hyvä ominaisuus, kun vauva on jo kiinnostunut ympäristöstään. Vauva voi katsella ympärilleen ilman, että tarvitsee vielä siirtyä ratasosaan.

- Suuret, kääntyvät etupyörät, jotka saa lukittua. Näppärät pienissä tiloissa. Kokonsa puolesta etupyörät kulkevat hyvin myös epätasaisella.

- Materiaalina kaunis keinonahka, joka on helppo pyyhkiä puhtaaksi tarpeen tullen. Uusi, tyylikäs muotoilu. Kauniit väriyhdistelmät.

- Harvinaisen kattava varustepaketti, jossa on kaikki tarvittava: runko, vaunukoppa, ratasosa, irrotettava turvakaari, hoitolaukku, sadesuoja, hyönteissuoja, jalkapeite ratasosaan ja viltti vauvalle. - Soveltuu vastasyntyneestä noin kolmevuotiaaksi.

- Vaunu menee tosi matalaksi, kun se taitetaan kasaan - 35 cm. Mahtuu siis vaivatta matalaankin säilytystilaan.

Aluksi vauvasi matkustaa ja nukkuu tilavassa vaunukopassa, johon mahtuu hyvin myös lämpöpussi.

Vaunukoppa on myös ilmastoitu, joten keinonahkamateriaali ei hiosta kesälläkään. Ilma kiertää kunnolla joka säällä. Voit myös kääntää kuomusta tuuletusverkon esiin - silloin ilma kiertää vaunuissa ja rattaissa vieläkin tehokkaammin.

Lapsesi kasvaessa voit sujuvasti siirtyä käyttämään vaunua rattaina. Lapsesi kasvot saat käännettyä joko itseesi päin tai katsomaan eteenpäin.

Rattaiden selkänojan voi säätää neljään asentoon, myös täysin makuulle. Lapsesi voi levätä ja myös nukkua päiväunet mukavasti. Lapsen voi rauhassa jättää nukkumaan päiväunia, sillä hän pysyy rattaissa viisipistevaljaiden avulla. Mukana tuleva jalkapeite ja viltti suojaavat lasta.

Näissä vaunuissa on Travel System eli vaunun runkoon saa kiinnitettyä myös turvakaukalon. Turvakaukalon kiinnitystä varten tarvitset adpaterit. Vaunuihin voi kiinnittää Cybex ja Maxi-Cosi merkkisen turvakaukalon.>br>
Katso vielä vaunujen kaikki yksityiskohdat ennen päätöstä:

- Mukava ja turvallinen matka lapsellesi - kuomun UV-suoja suojaa vauvaa auringolta ja kankaita haalistumiselta. Ilmastoidussa kopassa on mukavaa ja rauhallista olla ja säädettävällä selkänojalla saa juuri mukavimman asennon aikaan.
- Vapaasti valittava asento - välillä lapsesi voi olla makuuasennossa, välillä istuen tai myös sinua kohti katsoen. Irrotettavasta turvakaaresta voi pitää kiinni ja topatut 5-pistevaljaat pitävät turvallisesti paikoillaan.
- Helppo työntää vaikeassakin kelissä - isot ilmakumipyörät varmistavat pehmeän kyydin. Etupään kääntyvät pyörät tekevät pienessä tilassa kääntymisen helpoksi, esim. kaupassa.
- Kevyt liikutella ja nostaa esim. autoon - alumiinirunko taittuu hämmästyttävän matalaksi (35 cm). Voit myös vaihtaa työntäjää helposti vaikka kesken matkan, säädettävä työntöaisa mukautuu joustavasti. Tavarasi ovat suojassa pehmeässä, kannellisessa tavarakorissa.
Lapsesi on aina suojassa tuulelta ja auringonpaisteelta. Suojakuomussa on tuuletusverkko, jonka saa esiin läpän alta.
-Helppo pitää puhtaana kestävän keinohkaverhoilun ansiosta - helppo pyyhkiä puhtaaksi. Kaikki kankaat ovat UV-suojattuja.
Tämän vaunun mitat, soveltuvuus ja takuu:
- Mitat kokoontaitettuna: (p x l x k) 83 x 60 x 35 cm.
- Vaunukopan sisämitat: 76 x 35 cm
- Istuinosan mitat: 90 x 30 cm.
- Työntöaisan korkeus: 72-102 cm.
- Paino: 14 kg
- Soveltuvuus: vastasyntyneestä 15 kg asti.
- Takuu: 2 vuotta.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nord Active Eco Leather - yhdistelmävaunut, shadow grey
Takaisin ylös