Braun

NTF3000 No Touch -otsakuumemittari

SKU
HH870174
69,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Braun NTF3000 No Touch -otsakuumemittarilla saat lapsen kuumeen mitattua helposti, nopeasti ja tarkasti, ilman taistelua tai stressiä. Tutustu!
Braun NTF3000 No Touch -otsakuumemittarilla saat lapsen kuumeen mitattua helposti, nopeasti ja tarkasti, ilman taistelua tai stressiä. Mittarissa on kaksi toimintoa: No touch -mittaus n. 5 cm:n päästä sekä kosketusmittaus, jolla voit mitata aikuisen kuumeen tai esim. tehdä tarvittaessa tarkistusmittauksen.

Etäisyysanturi auttaa arvioimaan oikean mittausetäisyyden. Kohdevalo ja ohjaava näyttö helpottavat oikean mittauspaikan löytämistä (kulmakarvojen välissä). Saat tuloksen 2 sekunnissa. Värikoodattu näyttö kuumeen tulkintaan sekä kohonneen kuumeen hälytys. Äänetön toiminta ei herätä nukkuvaa lasta.

Braun NTF3000 käyttää patentoitua, kliinisesti testattua teknologiaa, joka kaappaa kaksi kertaa enemmän kehon lämpöä verrattuna perinteisiin otsamittareihin. 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:NTF3000 No Touch -otsakuumemittari
Takaisin ylös