Nukku-vuodevaatelaatikko, pieni, valkoinen

SKU
HH862748
99,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Pienessä Nukku-vuodevaatelaatikossa säilytät leluja ja vuodevaatteita jatkettavaaan Nukku-lastensängyn alla. Siistissä laatikossa on vaneripohja. Tutustu!
Pieni valkoinen Nukku-vuodevaatelaatikko soveltuu jatkettavaan Nukku-lastensänkyyn (sänky ei kuulu hintaan, tilaa erikseen). Vuodevaatelaatikko antaa lisätilaa leluille ja vuodevaatteille. Valkoiseksi maalattua MDF-levyä, vaneripohja. <br><br> • Vuodevaatelaatikon mitat (l x s x k): 75 x 80 x 17 cm<br> • Vuodevaatelaatikon paino 16 kg <bR><bR><b> Huom!</b> Sänky, patja ja vuodevaatteet eivät kuulu hintaan, tilaa erikseen.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nukku-vuodevaatelaatikko, pieni, valkoinen
Takaisin ylös