OBH Nordica

7760 Smoothie Twister -tehosekoitin

SKU
HH844366
39,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

OBH Nordica Smoothie Twister valmistaa smoothien hetkessä suoraan juomapulloon ja murskaa jääpalat muutamassa sekunnissa. Tilaa edullisesti osamaksulla!
OBH Nordica Smoothie Twister valmistaa smoothien hetkessä suoraan juomapulloon. Nopea painallus sekoittaa smoothien ja murskaa jopa jääpalat muutamassa sekunnissa. Vaihda teräosan tilalle nokalla varustettu kansi, ja juoma on valmis mukaan otettavaksi. Laitteessa on sykäystoiminto ja yksi käyttönopeus. Mukana kaksi juomanokalla varustettua 6 dl:n sekoituspulloa. Teho 300 W.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:7760 Smoothie Twister -tehosekoitin
Takaisin ylös