OBH Nordica

Attraxion Force Control kotiparturi

SKU
HH1005916
39,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

OBH Nordica Attraxion Force Control kotiparturi
Luotettavassa kotiparturissa on digitaalinäyttö, tarkasti leikkaava teräyksikkö ja itseteroittuvat titaanipinnoitetut terät. Digitaalinäytöstä näkyy jäljellä oleva käyttöaika ja kun akku on lopussa tai täynnä, sekä kun lataus on käynnissä. Titaaniterät ovat terästäkin lujempia ja kestävät todella pitkään. Leikkauspituuden valinta ja lukitseminen on helppoa pituusasetusjärjestelmällä. Pituusasetuksen voi valita 0,5 mm:n tarkkuudella. 35 eri pituusasetusta: 0,5-30 mm, 0,5 mm porrastuksella. Kotiparturia voi käyttää tehokkaasti ja kätevästi johdottomana. Tehokkaan litiumioniakun virta riittää yhden tunnin latauksen jälkeen 60 minuutin käyttöön. Akun latausaika on 90 minuuttia. Laitetta voi käyttää myös verkkovirtaan kytkettynä. Laitteen mukana tulee 6 kiinteää ohjauskampaa ja teräsuojus/ohennuskampa. Mukana ovat myös seuraavat lisäosat: latausteline, puhdistusharja ja öljy.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Attraxion Force Control kotiparturi
Takaisin ylös