OBH Nordica

Attraxion Precision Style set monitoimitrimmeri

SKU
HH1005912
Tarjoushinta 32,00 € norm. 39,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

OBH Nordica Attraxion Precision Style set monitoimitrimmeri
Erittäin helppokäyttöinen monitoimitrimmeri kaikkeen viimeistelyyn. Mukana 5 vaihdettavaa osaa: T-terä, U-terä, tarkkuustrimmeri, lisäkampa parran trimmaukseen sekä nenä- ja korvakarvatrimmeri. T-terä toimii kotiparturina, U-terä toimii parran trimmaukseen, tarkkuustrimmeri leikkaa aivan läheltä ihoa, hygieniatrimmeri toimii nenän ja korvien ihokarvoille. Leikkauspituuden valinta ja lukitseminen on helppoa pituusasetusjärjestelmällä. Pituusasetuksen voi valita 0,5 mm:n tarkkuudella. 20 eri pituusasetusta: 0,5-13 mm, 0,5 mm porrastuksella.Terät ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ovat itseteroittuvat. Monitoimitrimmeri on johdoton, yhdellä latauksella jopa 45 minuuttia ajoaikaa. Latausaika on 90 minuuttia. Kaikki osat on helppo säilyttää kätevässä säilytystelineessä. Mukana neljä T-terän ohjauskampaa, kolme U-terän ohjauskampaa sekä lisäkampa parran trimmaukseen. Mukana myös puhdistusharja,öljy ja latausteline. Säilytyspussin johdosta malli on myös hyvä matkailijoille.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Attraxion Precision Style set monitoimitrimmeri
Takaisin ylös