OBH Nordica

Mehupuristin Infinity ZO255BS0

SKU
HH1007499
199,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

OBH Nordica Infiny juice -mehupuristin on tarkoitettu sinulle, joka pidät terveellistä elämäntapaa tärkeänä ja tyydyt vain parhaaseen!
Infiny juice -mehupuristin on tarkoitettu sinulle, joka pidät terveellistä elämäntapaa tärkeänä ja tyydyt vain parhaaseen! Puristin on lisäksi oikea keittiön komistus. Puristimen erityinen matalakierroksinen puristusteknologia maksimoi hedelmistä ja vihanneksista saatavan mehun määrän sekä säilyttää tehokkaasti niistä saatavat mineraalit, vitamiinit ja hyödylliset entsyymit. Hyödyt ovat moninkertaiset perinteisiin sitruspusertimiin ja mehulinkoihin verrattuna. Lisäksi mehusta tulee ihanan samettista ja tasaista! <br><br> Teho 200 W<br> Kaksi kannua (0,8 L:n tippalukollinen mehukannu sekä 0,8 L:n hedelmälihasäiliö)<br> Yksi nopeus sekä peruutustoiminto ihanteelliseen lopputulokseen ja mehusiivilä ruostumatonta terästä <br> Mukana puhdistusharja<br> Mehusiivilä, kansi, mehukannu sekä hedelmälihasäiliö kestävät konepesun
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mehupuristin Infinity ZO255BS0
Takaisin ylös