OBH Nordica

Power Rocket tehosekoitin

SKU
HH1005901
Tarjoushinta 60,00 € norm. 74,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

OBH Nordica Power Rocket tehosekoitin
OBH Nordican Power Rocket on voimakas korkeanopeuksinen tehosekoitin joka tarjoaa voimaa keittiöösi! Jopa 22 000 kierrosta minuutissa ja 6-siipinen terä takaa erinomaisen sekoitustuloksen ja parhaimman hyödyn hedelmien ja vihannesten ravintoaineista. Laitteella on helppo hienontaa pähkinöitä, pilkkoo kasvikset, tehdä smoothiet ja proteiinijuomat suoraan kannelliseen shakeriin. 3 toimintoa: Päälle/Pois päältä, Sykäys ja Auto Blend. Aseta sekoitettavat ainesosat pulloon, käännä terä päälle, valitse toiminto ja juoma on valmista. Terä vaihdetaan mukana tulevaan juomanokka-osaan ja sekoituskulho toimii juomapullona. Saat kaksi Tritan™ -pulloa, joka antaa mahdollisuuden ottaa mukaan smoothien. Mukana kaksi juomanokallista kantta ja yksi suljettava kansi. Pullot ja kannet kestävät konepesun. OBH Nordica 6648: • 1 000 W • 22 000 RPM • 3 toimintoa: Päälle/Pois päältä, Sykäys ja Auto Blend. • Mukana 1 x 700 ml:n ja 1x500 ml:n BPA-vapaat Tritan™ -pullot
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Power Rocket tehosekoitin
Takaisin ylös