OBH Nordica

Ultimate Blend tehosekoitin

Rating:
100% of 100
SKU
HH1005907
229,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

OBH Nordica Ultimate Blend tehosekoitin huimalla 30 000 kierroksen teholla!
OBH Nordican Ultimate Blend on voimakas korkeanopeuksinen tehosekoitin, joka tarjoaa raakaa voimaa keittiöösi! Jopa 30 000 kierrosta minuutissa ja edistyksellinen teräyksikkö hienontaa ongelmitta hedelmät, jään, vihannekset, siemenet ja pähkinät. Korkea kierrosnopeus myös lämmittää kannun sisällön muutamassa minuutissa, täysin ilman lämpölevyä. Kylmien juomien ja smoothieiden lisäksi valmistat tällä laitteella siis myös lämpimät keitot, kastikkeet, pähkinävoita, vauvanruoat ja paljon muuta. 6 esiasennettua ohjelmaa valittavanasi on lämmin keitto-, smoothie-, jäänmurkaus-, pähkinä-, pudistus -ja sykäystoiminto. Kosketusnäyttö sinisellä LED valolla tekee toimintojen valinnan helpoksi. Mukana on kuumuutta ja iskua kestävä Tritan-muovikannu. Kannu on kevyt ja kumipäällysteisen kahvan ansiosta se on helppo nostaa myös kannun ollessa täynnä. Mukana tulee myös painin, jota voit käyttää sekoittaaksesi ainekset kannuun. <br><br> OBH Nordica 7766: <br> Kosketusnäyttö sinisellä LED valolla<br> 1 500 W<br> 30 000 RPM<br> 6 valmiiksi ohjelmoitua toimintoa: Keitto-, smoothie-, jäänmurskaus-, pähkinä-, puhdistus-, sykäystoiminto<br> 2 L Tritan™ kannu
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ultimate Blend tehosekoitin
Takaisin ylös