Etusivu Kauneus ja terveys TERVEYDENHOITO Terveysravinto Omega-Max 1000 -kalaöljykapselit, 3 x 45 kpl
Katso iso kuva
Omega-Max 1000 -kalaöljykapselit, 3 x 45 kpl

Omega-Max 1000 -kalaöljykapselit, 3 x 45 kpl

14,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Monipuolinen Omega-Max 1000 sisältää elintärkeän kalaöljyn lisäksi 19 vaikuttavaa ainetta. Kalaöljyssä on runsaasti Omega-3-rasvahappoja, jotka vaikuttavat suotuisasti sydämeen ja verisuonistoon, voitelevat niveliä sekä hoitavat ihoa. Kalaperäiset rasvahapot ovat tärkeitä myös keskushermoston solukalvojen toiminnan kannalta. Monet asiantuntijat suosittelevat kalaöljyä mielialan kohottamiseen. Omega-Max on verraton vitamiinien, kivennäis- ja hivenaineiden lähde. Se sisältää A-, B- ja C-vitamiinia, kalsiumia sekä luustolle välttämätöntä D-vitamiinia. Kapseleissa on haiman toimintaa edistävää ja makeanhimoa hillitsevää kromia sekä elimistön happo-emästasapainoa ja entsyymitoimintaa tukevaa mangaania. Omega-Max 1000:n monipuolisuutta lisää seleeni, joka edesauttaa sydämen ja verisuonten hyvinvointia. Valmisteen lykopeeni on tehokas antioksidantti ja suojaa miehillä eturauhasta. Sinkki puolestaan osallistuu elimistön puolustusjärjestelmän toimintaan.

Yksi Omega-Max 1000 -kapseli päivässä riittää turvaamaan elimistön hyvän olon. Säästöpakkauksessa on kolme 45 kapselin purkkia, joten kapseleita riittää melkein 5 kuukaudeksi. Valmisteesta ei jää ikävää kalaöljyn jälkimakua.

Kalaöljykapselit:
• vaikuttavat suotuisasti mm. sydämen ja verisuoniston toimintaan • voitelevat niveliä • hoitavat ihoa • kohentavat mielialaaKerro kaverille