Univisio

Onni & Ilona -patja + jatkopala, lasten

SKU
HH430027
79,90 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 1 viikko

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Univisio Onni & Ilona sarjan tuotteet ovat Suomessa valmistettuja korkealaatuisia lastentuotteita. Tutustu ja tilaa!
Onni & Ilona -sarjan tuotteet ovat Suomessa valmistettuja korkealaatuisia lastentuotteita.<br><br> Tuotteiden kangas on pehmeää ja kosteutta haihduttavaa 100 % polyesterimikrokangasta. Hento, vihreä nallekuvio. Patja on valmistettu 100 % polyesterikierrätysvanulevystä. Kaksi päällekkäin olevaa vanulevyä antavat patjalle tukevan tunnun. Patjan päällisen voi pestä koneessa 60 asteessa. Sisällä olevat vanulevyt voi suihkuttaa ja ne kuivuvat nopeasti kyljellään.<br><br> Onni & Ilona -lastenpatja on saanut oikeuden käyttää Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnusta.<br><br><b> Koko: 75 x 130 x 8 cm + jatkopala 75 x 30 x 8 cm</b>
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Onni & Ilona -patja + jatkopala, lasten
Takaisin ylös