Organic Mint & Bergamot -suihkugeeli, 300 ml

SKU
HH862399
27,90 €

Toimitusaika noin 2 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Toimittajan varasto
Hobby Hall -myymälä
Vain luonnonmukaisia ainesosia sisältävä Greenscape Organic Mint & Bergamot -suihkugeeli puhdistaa ja suojaa ihoa. 300 ml. Tutustu Greenscape-valikoimaan!
Greenscape Organic Mint & Bergamot -suihkugeelin ylellinen, pitkävaikutteinen koostumus puhdistaa ihon. Geelin sisältämät luomukookos sekä -karitevoi suojaavat ihoa. Virkistävä tuoksuyhdistelmä sisältää bergamottia, ylang ylangia, teepuuta, sitruunan eteeristä öljyä sekä arganöljyä. 300 ml.

Englantilainen Greenscape tarjoaa korkealaatuisia ja luonnollisia ihonhoitotuotteita jokapäiväiseen käyttöön. Eettisesti tuotetuissa, pitkälle kehitetyissä tuotteissa on hyödynnetty ensiluokkaisia, luonnonmukaisia ainesosia, joissa on käytetty kasviperäisiä, bioaktiivisia tehoaineita. Greenscape-tuotteet eivät sisällä haitallisia ihonpuhdistusaineita, parabeeneja, mineraaliöljyä, vaseliinia, monoetanoliamiinia (MEA), dietanoliamiinia (DEA) eikä keinotekoisia väriaineita. Tuotepakkauksissa ei ole ylimääräisiä pakkauksia, ja niissä käytetään mahdollisimman vähän jätettä (kierrätettävää uusiomateriaalia). Yritys on myös sitoutunut käyttämään ympäristön kannalta vastuullisten valmistajien tuotteita. Greenscape Organic -sarjan tuotteille on myönnetty COSMOS Organic -sertifikaatti.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Organic Mint & Bergamot -suihkugeeli, 300 ml
Takaisin ylös