Organic Rose Geranium -käsisaippua, 275 ml

SKU
HH862437
27,90 €

Toimitusaika noin 2 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Vain luonnonmukaisia ainesosia sisältävä Greenscape Organic Rose Geranium -käsisaippua pesee & ravitsee käsiä. 275 ml. Tutustu Greenscape-valikoimaan!
Nestemmäisessä Greenscape Organic Rose Geranium -käsisaippuassa on luomukookosta sekä karitavoita, joiden puhdistavat ainesosat pesevät kädet samalla, kun ne ravitsevat, pehmentävät ja suojaavat käsien ihoa. Luonnollisesti mielialaa kohottava tuoksuyhdistelmä sisältää ruusunmarjaöljyä sekä ruusupelargonian, salvian, pomeranssin, mustapippurin ja fenkolin eteerisiä öljyjä. 275 ml.

Englantilainen Greenscape tarjoaa korkealaatuisia ja luonnollisia ihonhoitotuotteita jokapäiväiseen käyttöön. Eettisesti tuotetuissa, pitkälle kehitetyissä tuotteissa on hyödynnetty ensiluokkaisia, luonnonmukaisia ainesosia, joissa on käytetty kasviperäisiä, bioaktiivisia tehoaineita. Greenscape-tuotteet eivät sisällä haitallisia ihonpuhdistusaineita, parabeeneja, mineraaliöljyä, vaseliinia, monoetanoliamiinia (MEA), dietanoliamiinia (DEA) eikä keinotekoisia väriaineita. Tuotepakkauksissa ei ole ylimääräisiä pakkauksia, ja niissä käytetään mahdollisimman vähän jätettä (kierrätettävää uusiomateriaalia). Yritys on myös sitoutunut käyttämään ympäristön kannalta vastuullisten valmistajien tuotteita. Greenscape Organic -sarjan tuotteille on myönnetty COSMOS Organic -sertifikaatti.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Organic Rose Geranium -käsisaippua, 275 ml
Takaisin ylös
19.01.2018, 23:11:07