Organic Greenscape

Organic Shea Butter -käsi- ja kynsivoide, 100 ml

SKU
HH818500
10,90 €
Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Vain luonnonmukaisia ainesosia sisältävä Greenscape Organic Shea Butter -käsi- ja kynsivoide rauhoittaa ja kosteutta ihoa. Tutustu Greenscape-valikoimaan!
Greenscape Organic Shea Butter on rauhoittava, kosteuttava ja ihoa hellävaraisesti hoitava käsi- ja kynsivoide, joka sisältää Afrikassa viljeltävästä karitepuusta valmistettua shea butteria eli karitevoita. Karitevoi on upea välttämättömien rasvahappojen sekä A-, D-, E- ja F-vitamiinin lähde. Erityisesti herkälle ja allergiselle iholle soveltuvaan voiteeseen on yhdistetty myös muita afrikkalaista alkuperää olevia uutteita, kuten mm. marulaöljyä ja kigeliauutetta. Karitevoita sisältävä tuote auttaa kosteuttamaan ikääntyvää ihoa ja suojaa ihoa veden, tuulen ja auringon aiheuttamilta vahingoilta. Lisäksi voiteen käyttö voi lieventää raskausarpia ja arpeutumista. 100 ml.

Englantilainen Greenscape-tuotemerkki tarjoaa korkealaatuisia ja luonnollisia ihonhoitotuotteita jokapäiväiseen käyttöön. Greenscape hyödyntää pitkälle kehitetyissä tuotteissaan parhaita luonnollisia, aktiivisia ja luonnonmukaisia ainesosia. Greenscape -tuotteet sisältävät eettisesti tuotettuja ensiluokkaisia ainesosia. Niissä on käytetty kasviperäisiä, bioaktiivisia tehoaineita sekä sertifioituja, luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia. Greenscape-tuotteet eivät sisällä haitallisia ihonpuhdistusaineita, parabeeneja, mineraaliöljyä, vaseliinia, monoetanoliamiinia (MEA), dietanoliamiinia (DEA) eikä keinotekoisia väriaineita. Tuotepakkauksissa ei ole ylimääräisiä pakkauksia, ja niissä käytetään mahdollisimman vähän jätettä. Kaikki jäte on kierrätettävissä uusiomateriaaleiksi. Lisäksi pakkauksissa käytetään mahdollisimman vähän tarroja ja liima-aineita. Yritys on myös sitoutunut käyttämään ympäristön kannalta vastuullisten valmistajien tuotteita.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Organic Shea Butter -käsi- ja kynsivoide, 100 ml
Takaisin ylös