Osta helposti ja turvallisesti verkosta

Tee ostoksesi turvallisesti verkosta!

 

Hobby Hallin verkkokaupassa asioit helposti, mukavasti ja riskittömästi poikkeustilankin aikana. Tee tilauksesi kaikessa rauhassa, vaikka kotisohvaltasi käsin. Voit olla varma siitä, että pakettisi toimitetaan sinulle täysin turvallisesti. Suomen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) mukaan koronavirus ei tartu verkkokauppalähetysten välityksellä.

Palvelu- ja noutopisteissä tarkat hygieniaohjeet

Voit noutaa tilauksesi rauhallisin mielin Postin palvelu- ja noutopisteistä. Niiden työntekijät eivät koske henkilökohtaisiin tavaroihisi, esimerkiksi henkilöllisyystodistukseen tai matkapuhelimeen, paketteja hakiessaan. Yhteistyökumppanien palvelupisteissä noudatetaan kulloisenkin palveluntarjoajan ohjeita, mikäli ne ovat yksityiskohtaisempia kuin Postin antamat ohjeet.

Voit tilauksesi tuotteista riippuen tilata pakettisi myös Postin pakettiautomaattiin, jolloin saat noudettua paketin itse haluamanasi ajankohtana ja ilman ylimääräisiä ihmiskontakteja.
Toinen henkilö voi myös noutaa lähetyksen puolestasi, joko automaatilta tai Postin tai kumppanin myymälästä: 
- Postin pakettiautomaatista, toinen henkilö voi noutaa lähetyksen saamasi lokerokoodin avulla.
- Postin omassa tai kumppanin myymälässä, voi toinen henkilö noutaa lähetyksen puolestasi saapumisilmoituksessa toimitetulla lähetystunnuksella, sekä omalla, kuvallisella henkilöllisyystodistuksellaan tai ajokortilla.


Karanteeni: pidennä säilytysaikaa tai tilaa kotiinkuljetus

Ellet pääse karanteenin vuoksi noutamaan tilaustasi, voit pidentää paketin säilytysaikaa tai tilata maksullisen kotiinkuljetuksen kirjautumalla Postin sähköisiin palveluihin joko OmaPosti-sovelluksesta tai https://oma.posti.fi/fi/login. Lisäpalvelun voi tilata Lähetysten seuranta ja ohjaus -sivulta.
Klikkaa "Osta lisää säilytysaikaa" -kuvaketta. Lisäsäilytysaika on maksullista. Tämä kuvake näkyy ainoastaan silloin, kun säilytysaikaa on mahdollista ostaa. Paketin pitää olla hyllytettynä postissa ennen kuin säilytysaikaa on ostettavissa lisää.

Muistathan, että ainoastaan Postin noutopisteisiin toimitettujen lähetysten säilytysaikaa voidaan pidentää. Pidentäminen ei ole mahdollista, jos lähetys on toimitettu automaattiin.

Palauta entiseen tapaan

Voit viedä pakettisi takaisin noutopisteeseen tai automaattiin ja toimia annettujen ohjeiden mukaisesti. Kotiinkuljetuksella tilattujen pakettien palautus tapahtuu normaalien palautusohjeidemme mukaisesti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme käyttämällä yhteydenottolomaketta, jotta nouto saadaan sovittua. Ellet karanteenin vuoksi pääse palauttamaan pakettiasi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme käyttäen lomaketta, ja saat toimintaohjeet.

Joustoa maksamiseen Kuukausirahalla

Hobby Hallin Kuukausiraha tarjoaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa taloutesi kuluja. Kuukausirahalla voit maksaa ostoksesi omaan tahtiin, sinulle sopivissa kuukausierissä. Voit myös hyödyntää mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin.
Mikäli maksuvapaan kuukauden pitäminen on mahdollista, siitä on maininta Kuukausiraha-tiliotteesi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta. Tutustu Kuukausirahaan tästä linkistä. Lisätietoa maksuvapaasta kuukaudesta tästä linkistä.