Katso iso kuva
Kamado–hiiligrilli ø 18"

Outback
Kamado–hiiligrilli ø 18"

499,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Outback Kamado on moderni versio vuosisataiset perinteet omaavasta aasialaisesta kamado-uunista. Se on hiiligrilli, jonka monipuolisuus ruoanvalmistuksessa perustuu lämpöä tasaavaan ja varaavaan keraamiseen kuoreen sekä tarkasti säädeltävään ilmankiertoon. Se on erinomainen niin hitaassa kypsennyksessä kuin nopeassa, suurella lämmöllä tapahtuvassa grillauksessakin. Sillä voi myös savustaa sekä paistaa pizzaa tai leipää.

Outback Kamadossa voit kypsentää suuriakin lihankimpaleita kerralla – tasainen, hiljalleen mureuttava lämpö ja savun aromi saavat aikaan suussa sulavia herkkuja. Lämpöä säädellään uunin päällä ja alareunassa olevien ilma-aukkojen avulla. Lämpö pysyy tarkasti halutuissa lukemissa, lämpötilaa voit tarkkailla kannen lämpömittarista. Lämpötila voi nousta kamadossa jopa 430 asteeseen. Se on grillausvalmis jo 15 minuutissa.

Kookkaalla Outback Kamadolla kokkailu on vaivattoman suuripiirteistä. Jos hiillos ei ehdi palaa loppuun, voit hyödyntää palamattoman aineksen seuraavalla lämmityskerralla. Ruostumattomasta teräksestä tehty grillausritilä on helppo irrottaa ja puhdistaa. Taittuvat kovapuiset sivutasot säästävät varastotilaa.

Outback Kamado 18”:
• Mitat 538 x 485 x 720 mm
• Grillausala ø 400 mm
• Paino 67 kg
• Pyörillä varustettu jalusta
• 2 vuoden takuu.

Huom! Keraamisen kamado-uunin lasitepinnassa saattaa esiintyä ns. verkkohalkeamia. Ne johtuvat keraamisen saven ja sen päälle tulevan lasitteen erilaisesta lämpölaajenemisesta ja syntyvät valmistusprosessissa siinä vaiheessa, kun tuote otetaan ulos polttouunista.

Lasitteen verkkohalkeamilla ei ole vaikutusta tuotteen laatuun tai käyttöikään, eikä niitä katsota valmistus- tai materiaalivirheeksi.Kerro kaverille