Familon

Outlast®-peitto, valkoinen

SKU
HH833517
Tarjoushinta 146,25 € norm. 195,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Familon Outlast® -peitteen sisällä on yksilöllisesti lämpöä säätelevä erikoiskuitu, joka pitää kehon lämpötilan tasaisena koko yön. Konepesu. Lue lisää!
Uudistunut Familon Outlast® on yksilöllinen, entistä tehokkaammin lämpöä säätelevä peite, jossa on peitteen sisällä olevassa kuidussa käytetty uutta Outlast®-erikoiskuitua. Tämän ansiosta peite pitää kehon lämpötilan tasaisen miellyttävänä läpi yön. Koska Outlast®-ominaisuus on peitteen sisältämässä kuidussa, peite säätelee lämpöä peitteen molemmilla puolilla, ja lämmönsäätely jakaantuu tasaisesti koko peitteeseen. Outlast®-erikoiskuidun Thermocules®-lämpösolut varastoivat itseensä kehon ylimääräisen lämmön ja vapauttavat sitä takaisin tarvittaessa. Peite säätelee yksilöllisesti lämpöä olematta liian kuuma tai kylmä. Näin peite on aina sopivan lämpöinen, jolloin voit nukkua entistä levollisemmin. Familon Outlast® -peite sopii niin lämpimästä ja ilmavasta peitosta pitäville sekä myös yön aikana hikoileville nukkujille.

Mukautuvan ja muhkean Familon Outlast® -peitteen (700 g) täyte on kuohkea Outlast®-erikoiskuitua/ polyesterispiraaliontelokuitua 50/50 %. Valko-raidallinen päällinen on korkealaatuista, 100 % puuvillaa. Pesu 60 asteessa. Kotimainen, allergisoimaton tuote.

Mitat: 150 x 200 cm
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Outlast®-peitto, valkoinen
Takaisin ylös