Familon

Outlast®-tyyny, valkoinen

SKU
HH825402
52,90 €

Toimitusaika noin 1 viikko

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Familon Outlast®-tyynyssä on yksilöllisesti lämpöä säätelevä erikoiskangas, joka pitää kehon lämpötilan tasaisena koko yön. Konepesu. Lue lisää!
Familon Outlast® on yksilöllisesti lämpöä säätelevä tyyny, joka on ainutlaatuisen mukava, ylellinen sekä ympäristöystävällinen valinta makuuhuoneeseesi. Familon Outlast®-tyynyn korkeus miellyttää useimpia, ja tyyny soveltuu hyvin kyljellään nukkujalle.

Tyynyn päällispuolella on Outlast®-erikoiskangas, joka säätelee kehon lämpötilaa pitäen olon tasalämpöisenä koko yön. Ihon lämmönsäätelyyn vaikuttavan Outlast®-materiaalin Thermocules-lämpösolut pitävät kehon lämpötilan tasaisen miellyttävänä. Alun perin Outlast®-materiaali on kehitetty astronauttien pukuja varten. Puolikorkea tyyny säätelee yksilöllisesti lämpöä olematta liian kuuma tai kylmä. Näin tyyny on aina sopivan lämpöinen, jolloin voit nukkua entistä levollisemmin.

Puolikorkean Familon Outlast® -tyynyn täyte on hyvin muotoutuvaa, kuohkeaa Comforel Eco® -polyesteripallokuitua (550 g). Tyynyn ylellinen päälliskangas on puuvillaa, raidallisella puolella on alla lämpöä tasaava Outlast®-erikoiskangas. Outlast®-ominaisuus säilyy myös pesusta toiseen, joten voit pestä helppohoitoisen tyynyn 60 asteessa. Allergisoimaton tuote.

Mitat: 50 x 60 cm
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Outlast®-tyyny, valkoinen
Takaisin ylös
20.02.2018, 19:29:20