Remington

EP7070 Ultimate Facial Care kit epilaattori kasvoille

SKU
HH1043631
Tarjoushinta 45,00 € norm. 59,95 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kaikki samassa laitteessa - epilaattori, kasvoharja ja kasvohieronta! Epilaattori poistaa pienimmätkin ihokarvat nopeasti ja tehokkaasti - silkinsileä iho jopa 4 viikkoa! Hierontarullat rentouttavat ja elvyttävät ihoa. Kasvoharjalla puhdistat ihon tehokkaasti ja hellävaraisesti. Mukana minitrimmeriosa viimeistelyyn. Laite on paristokäyttöinen, 1x AA- paristo sis. pakkaukseen. 2 vuoden takuu.
Remington Ultimate Facial Care Kit on monikäyttöinen All-in-One epilaattori kasvoille. Kaikki samassa laitteessa - Epilaattori, kasvoharja ja kasvohieronta! Voit epiloida ihokarvat kasvojen alueelta mm. leuasta, ylähuulesta ja otsasta sekä siistiä kulmakarvat. Laite pyörii kaksisuuntaisesti, joten kulmakarvat on helppo muotoilla symmetrisesti. Epilaattori poistaa pienimmätkin ihokarvat nopeasti ja tehokkaasti - silkinsileä iho jopa 4 viikkoa! Mukana on myös minitrimmeriosa viimeistelyyn. Hierontarullat rentouttavat ja elvyttävät ihoa epiloinnin jälkeen! Ihon puhdistaminen kasvoharjalla on 6 x tehokkaampaa kuin käsin tehty ihonpuhdistus. Laite on paristokäyttöinen (1x AA- paristo sis. pakkaukseen). 2 vuoden takuu. Ominaisuudet: - Kaikki samassa laitteessa: epilaattori, kasvoharja ja kasvohieronta! - Kasvoepilaattorin käyttöalue esim. leuka, ylähuuli, otsa - Silkinsileä iho jopa 4 viikkoa! - Epilaattori pyörii kaksisuuntaisesti, ihanteellinen kulmakarvojen muotoiluun - Epilaattori poistaa jopa lyhyimmätkin ihokarvat - Ihon puhdistus kasvoharjalla on jopa 6 x tehokkaampaa kuin käsin tehty ihonpuhdistus! - Hierontarullat rentouttavat ja elvyttävät ihoa epiloinnin jälkeen! - Mukana myös minitrimmeriosa viimeistelyyn - Tyylikäs ja kompakti muotoilu - Mukana puhdistusharja - Paristokäyttöinen (sis. 1 x AA- pariston) - 2 vuoden takuu Tuotteen mitat (L x K x S): 3,0 x 18,9 x 3,0 cm
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Vain muutama jäljellä
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:EP7070 Ultimate Facial Care kit epilaattori kasvoille
Takaisin ylös