Outpost tavarateline

SKU
HH1028367
129,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Erittäin muuntuva tavarateline, joka on suunniteltu toimimaan erityisesti läskipyörien kanssa. Toimii silti erittäin hyvin myös tavallisten pyörien kanssa. Säädettävä leveys ja korkeus mahdollistaa helpon asennuksen erilaisille pyörille. Sopii myös useimpiin maasto- ja maantiepyöriin. Yli 31 kilon kantokapasiteetti! Alumiininen rakenne. Kiinnike valolle ja heijastimelle. Sopii 26 x2.1 renkaista aina 29 x 4.0 läskirenkaisiin. Erittäin monipuoliset kiinnitykset: Alakiinnitys joko runkoon tai pikalinkulla (mukana). Ylempi kiinnitys runkoon, jarrukiinnikkeeseen tai rungon takakolmioon kiinnikkeellä. Paino 1,1 kiloa ja elinikäinen takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Käyttäjäryhmä Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Outpost tavarateline
Takaisin ylös