Ultrasun

Overnight Summer Skin Recovery Mask -kosteusvoide, 50 ml

SKU
HH861251
38,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Toimitusaika noin 2 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Ultrasun Overnight Skin Recovery Mask on pitkäkestoinen kosteusvoide auringonoton jälkeen. Kosteuttaa & ehkäisee ikääntymisen merkkejä. 50 ml. Tilaa nyt!
Ultrasun Overnight Summer Skin Recovery Mask on pitkäkestoisesti kosteuttava, kasvoille auringonoton jälkeen levitettävä kosteusvoide, joka kosteuttaa herkkää ja kuivaa ihoa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Nopeasti imeytyvä kosteusvoide sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän hitaasti vapautuvia hyaluronihappoja ja tehokasta ruskolevää, jotka kosteuttavat auringonoton jälkeen herkkää ja kuivaa ihoa pitkäkestoisesti. Kevyt, geelimäinen koostumus, joka ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita. Valmistettu Sveitsissä. 50 ml.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Overnight Summer Skin Recovery Mask -kosteusvoide, 50 ml
Takaisin ylös