Packit-kylmälaukku, 18,8 l + Cooler juomapullolle, musta

SKU
HH852281
36,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Packit-kylmälaukkusettiin kuuluu iso laukku ja cooler juomapullolle. Kylmägeeliä sisältävät laukut jäähdytetään pakastimessa. Tilaa mustat kylmälaukut Hobby Hallista.
Packit-kylmälaukkusetti takaa, ettei kylmäketju katkea kesäkuumalla pidemmälläkään kauppamatkalla tai luontoretkellä. Packit-laukkujen kaikki seinät sisältävät kylmägeeliä, joka viilentää tehokkaasti ilman kylmäkalleja. Säilytä laukut pakastimessa, jolloin ne ovat heti valmiina käyttöön. Laukuissa on kestävät kantokahvat ja pitävät tarrat. Laukut on valmistettu elintarvikkeille turvallisista materiaaleista. Ulkopinta on polyesterikanvasta, sisäpuoli vedenpitävää EVA-materiaalia. Puhdistus kostealla liinalla pyyhkimällä. Anna kuivua täysin ennen pakastusta. Ei kestä mikroaaltouunia, konepesua tai rumpukuivausta.

• Kylmälaukku, 18,8 l
• Kylmälaukku juomapullolle, 2,8 l
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Packit-kylmälaukku, 18,8 l + Cooler juomapullolle, musta
Takaisin ylös