Renberg

Paistinpannut, 3 kpl, musta

SKU
HH866420
39,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Renberg-paistinpannut, 3 kpl. Prässättyä alumiinia. Johtavat hyvin lämpöä: ekologinen valinta. Keävä keraaminen pinnoite. Lue lisää ja tilaa!
Prässätystä alumiinista valmistetut Renberg-paistinpannut johtavat hyvin lämpöä. Tämä takaa se, että ruoan valmistaminen on ekologista ja sähköä säästävää. Pannuissa on kestävä, kaikenlaiseen paistamiseen sopiva keraaminen pinnoite. Marmorointikuvioinnin pisteet muuttuvat valkoisiksi, kun pannu on kuumentunut paistovalmiiksi.

Keveissä pannuissa on höyryaukolliset lasikannet. Silikonipinnoitteiset ottimet suojaavat kuumentumattomuutensa ansiosta sormia ja antavat tukevan otteen. Soveltuvat kaikille liesille. Kestävät konepesua, mutta valmistaja suosittelee käsinpesua käyttöiän pidentämiseksi.

Pakkauksessa:
• Paistinpannu, ø 20 cm
• Paistinpannu, ø 24 cm + kansi
• Paistinpannu, ø 28 cm + kansi
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Paistinpannut, 3 kpl, musta
Takaisin ylös