Renberg

Paistinpannut, 3 kpl, punainen

SKU
HH866422
39,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Renberg-paistinpannut, 3 kpl. Prässättyä alumiinia. Johtavat hyvin lämpöä: ekologinen valinta. Keävä keraaminen pinnoite. Lue lisää ja tilaa!
Prässätystä alumiinista valmistetut Renberg-paistinpannut johtavat hyvin lämpöä. Tämä takaa se, että ruoan valmistaminen on ekologista ja sähköä säästävää. Pannuissa on kestävä, kaikenlaiseen paistamiseen sopiva keraaminen pinnoite. Marmorointikuvioinnin pisteet muuttuvat valkoisiksi, kun pannu on kuumentunut paistovalmiiksi.

Keveissä pannuissa on höyryaukolliset lasikannet. Silikonipinnoitteiset ottimet suojaavat kuumentumattomuutensa ansiosta sormia ja antavat tukevan otteen. Soveltuvat kaikille liesille. Kestävät konepesua, mutta valmistaja suosittelee käsinpesua käyttöiän pidentämiseksi.

Pakkauksessa:
• Paistinpannu, ø 20 cm
• Paistinpannu, ø 24 cm + kansi
• Paistinpannu, ø 28 cm + kansi
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Paistinpannut, 3 kpl, punainen
Takaisin ylös