CYBEX

Pallas 2-Fix -turvaistuin, musta

SKU
HH465078
380,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Eurotest-turvaistuintestin testimenestyjän CYBEX Pallas Fix:n turvallisuutta on nyt entisestään parannettu! Uusinta turvallisuustekniikkaa tarjoavassa CYBEX Pallas 2-Fix -turvaistuimessa on entistä tehokkaammat sivutörmäyssuojat (Linear Side Impact Protection System), jotka suojaavat lastasi (varsinkin päänseutua) erinomaisesti sivusuuntaisissa törmäyksissä. Nykyaikainen sivuturvajärjestelmä vähentää mahdollisessa kolaritilanteessa lapsen herkälle pään- ja niskan alueelle syntyvää painetta. CYBEX Pallas 2-Fix voidaan kiinnittää auton ISOFIX-kiinnikkeillä, jolloin se pysyy tukevasti ja turvallisesti paikoillaan. Selkänoja ja pääntuki säätyvät 11 eri asentoon, jonka lisäksi istuimessa on patentoitu kolmivaiheinen pään lepoasennon säätö. Pitkäikäisessä Pallas 2-Fix -istuimessa lapsi matkustaa kasvot menosuuntaan jo 9 kk:sta alkaen. Istuimessa on kaksi istuinta yhdessä, jonka ansiosta soveltuu aina noin 12-vuotiaalle lapselle saakka. CYBEX Pallas 2-Fix muuntuu turvaistuimesta CYBEX Solution X2-Fix -turvavyöistuimeksi, kun irrotat jalustan ja turvapalkin. Laadukkaat, hengittävät kankaat on helppo irrottaa konepesua varten.

CYBEX PALLAS 2-FIX:
• ECE R44.04 -hyväksytty 36 kg saakka
• Voidaan asentaa ISOFIX-kiinnikkeillä tai 3-pisteturvavyöllä auton takapenkille kasvot menosuuntaan; älä asenna auton etupenkille!
• Soveltuvuus 9 kk–12 vuotta/9–36 kg: turvaistuimena turvapalkin ja jalustan kanssa 9–18 kg asti, turvavyöistuimena ilman palkkia ja jalustaa 15–36 kg
• Irrotettavat turvapalkki ja jalusta
• Mitat: 45,5 x 55,5 x 73–90 cm; paino 11,2 kg
• Takuu 2 vuotta
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pallas 2-Fix -turvaistuin, musta
Takaisin ylös