CYBEX

Pallas Fix -turvaistuin, musta

SKU
HH438162
345,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Eurotest-testimenestyjä CYBEX Pallas Fix -turvaistuin saatavana nyt myös isofix-kiinnitteisenä. Istuin kiinnittyy tukevasti ja turvallisesti autoon. Cybex Pallas Fix muuntuu Solution X FIX -vyöistuimeksi irrottamalla jalusta ja turvapalkki. Jo 9 kk:n ikäinen voi matkustaa kasvot menosuuntaan. Istuimen käyttöikä on pitkä – se sopii jopa 12-vuotiaille. Turvaistuin vähentää mahdollisessa kolaritilanteessa lapsen herkälle pään- ja niskan alueelle syntyvää painetta 30 %:lla! Istuinosassa on erittäin suojaava sivuturvajärjestelmä. Selkänojan/pääntuen saa säädettyä 11 asentoon. Istuimessa on patentoitu 3-vaiheinen pään lepoasentoon säätö. Hyväksytty normin ECE R44 version 04:n mukaisesti enintään 36 kg painaville lapsille. Turvaistuimena se soveltuu 9–18 kg:n painoisille lapsille, turvavyöistuimena aina 36 kg painaville lapsille.

• Mitat: 45,5 x 47 x 72–89 cm
• Paino 11 kg
• 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pallas Fix -turvaistuin, musta
Takaisin ylös