Panasonic

SC-PMX100EGS Stereosarja

SKU
HH1006904
529,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

SC-PMX100 on verkkoon kytkettävä Hi-Fi-järjestelmä, joka sopii juuri sinun tapaasi kuunnella musiikkia. Suuritarkkuuksinen ääni ja monihuonetuki takaavat, että voit nauttia samalla järjestelmällä niin oman musiikkikirjastosi sisällöstä kuin musiikkisyötteistäkin. SC-PMX100-järjestelmän uusi LincsD-Amp-tekniikka analysoi ja korjaa äänentoistoa reaaliaikaisesti, joten se pystyy hyödyntämään kaikki suuritarkkuuksien äänen antamat mahdollisuudet. Se korjaa huojunnan ja poistaa särön säilyttäen luonnollisen äänen, joten kuulet musiikin kaikki nyanssit syvyys- ja tilavaikutelmineen. Laadukkaiden laitteistokomponenttien ja räätälöityjen ohjelmistojen ansiosta SC-PMX100 toistaa äänen niin alkuperäisen kaltaisena kuin mahdollista. Super Sonic -diskanttikaiutin toistaa jopa 100 kHz:n taajuiset äänet, jollaisia esiintyy suuritarkkuuksisissa äänitiedostoissa. Lisäksi SC-PMX100 -järjestelmässä on parannettu signaalin kohinanvaimennusalgoritmi, joka tuottaa kirkkaan, puhtaan äänentoiston myös pienillä äänenvoimakkuuksilla SC-PMX100 tukee laajaa valikoimaa monipuolisia musiikintallennusmuotoja. Voit suoratoistaa häviöttömiä FLAC-tiedostoja DLNA-yhteyden kautta ja toistaa suuritarkkuuksisia äänitiedostoja USB DAC -liitännän kautta. DAC-ohjain toistaa nämä suuritarkkuuksiset äänisignaalit virheettömästi SC-PMX100 on suunniteltu tarjoamaan uusia tapoja kuunnella mielimusiikkiasi, joten se tukee monia erilaisia suoratoistopalveluita. Panasonic Music Streaming -sovelluksella voit selata ja hallita Spotify-, TuneIN-, AUPEO- ja Napster-palvelua ja luoda niissä soittolistoja. Voit kuunnella niihin tallennettua musiikkia suoratoistona suoraan SC-PMX100-järjestelmällä Bluetooth- tai AirPlay-yhteyden kautta. SC-PMX100 on osa Panasonicin ALL SERIES -järjestelmää, joka tukee monihuonekuuntelua Qualcomm AllPlay -tekniikan avulla. Sen avulla voit suoratoistaa radiolähetystä, USB-yhteyden kautta toistettavaa musiikkia tai CD-levyjä SC-PMX100 -järjestelmän kautta muihin verkkoon kytkettyihin kaiuttimiin. SC-PMX100 on tehty erottumaan joukosta. Alumiinisen kuoren alla on räätälöidyistä äänentoistokomponenteista rakennettu laitealusta. Laadukkaat kondensaattorit tuottavat puhtaan äänisignaalin. Virtalähteen tuottamat häiriöt on estetty käyttämällä räätälöityä säädintä. Kokonaisteho: (RMS) 120W (1kHz, 3ohms, 10% THD) Toisto: MP3, AIFF, AAC, FLAC (up to 192kHz/24bit), WAV (up to 192kHz/24bit) FM-Radio, 30 Muistipaikkaa Bluetooth, USB,
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 12
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SC-PMX100EGS Stereosarja
Takaisin ylös