Swiss Diamond

Pannut, 2 kpl + minimandoliini

SKU
HH836239
169,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Swiss Diamond -pannuissa on kestävä, timanttikitein vahvistettu pinnoite. 2 kpl. Erinomainen lämmönjohtokyky. Lue lisää ja tilaa!
Swiss Diamond -pannuissa on kestävä, timanttikitein vahvistettu pinnoite. Timantti on kaikkein kovin tunnetuista materiaaleista, eikä sillä vahvistettu pinnoite halkeile, kupli tai kuoriudu paistoastian pinnalta. Pinnoite mahdollistaa myös hyvin terveellisen ruoan valmistuksen – voit halutessasi jättää paistorasvan kokonaan pois.

Pannuilla on erinomainen lämmönjohtokyky. Valualumiinirunko lämpenee tasaisesti myös reunoilta. Swiss Diamond -pinnoitteen ansiosta saat kauniin ruskean paistopinnan hyvinkin kohtuullisissa paistolämpötiloissa. Oikein hoidettuna pinnoite säilyy tarttumattomana ja helposti puhdistettavana pidempään kuin mikään muu tunnettu pinnoite. Pannut voi pestä astianpesukoneessa, mutta valmistaja suosittelee käsinpesua. Kaikille muille paitsi induktioliedelle. Kaupan päälle saat silikonisen minimandoliinin.

• Paistinpannu ø 28 cm
• Paistinpannu ø 24 cm
• Kaupan päälle minimandoliini.

Mandoliini on kätevä apu kaikenlaisessa siivuttamisessa. Mukana on pidin, joka suojaa sormia ja helpottaa siivuttamista. Mitat: 21 x 7,5 cm.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pannut, 2 kpl + minimandoliini
Takaisin ylös