Swiss Diamond

Pannut, 2 kpl + minimandoliini

SKU
HH836239
169,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Swiss Diamond -pannuissa on kestävä, timanttikitein vahvistettu pinnoite. 2 kpl. Erinomainen lämmönjohtokyky. Lue lisää ja tilaa!
Swiss Diamond -pannuissa on kestävä, timanttikitein vahvistettu pinnoite. Timantti on kaikkein kovin tunnetuista materiaaleista, eikä sillä vahvistettu pinnoite halkeile, kupli tai kuoriudu paistoastian pinnalta. Pinnoite mahdollistaa myös hyvin terveellisen ruoan valmistuksen – voit halutessasi jättää paistorasvan kokonaan pois.

Pannuilla on erinomainen lämmönjohtokyky. Valualumiinirunko lämpenee tasaisesti myös reunoilta. Swiss Diamond -pinnoitteen ansiosta saat kauniin ruskean paistopinnan hyvinkin kohtuullisissa paistolämpötiloissa. Oikein hoidettuna pinnoite säilyy tarttumattomana ja helposti puhdistettavana pidempään kuin mikään muu tunnettu pinnoite. Pannut voi pestä astianpesukoneessa, mutta valmistaja suosittelee käsinpesua. Kaikille muille paitsi induktioliedelle. Kaupan päälle saat silikonisen minimandoliinin.

• Paistinpannu ø 28 cm
• Paistinpannu ø 24 cm
• Kaupan päälle minimandoliini.

Mandoliini on kätevä apu kaikenlaisessa siivuttamisessa. Mukana on pidin, joka suojaa sormia ja helpottaa siivuttamista. Mitat: 21 x 7,5 cm.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pannut, 2 kpl + minimandoliini
Takaisin ylös