Needit

Park Lite Elektroninen parkkikiekko

SKU
HH1006452
34,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Todella näppärä ja perinteikkäästi muotoiltu automaattinen digitaalinen parkkikiekko joka tunnistaa auton liikkeen ja aktivoituu automaattisesti kun auto on pysäköity
Todella näppärä ja perinteikkäästi muotoiltu automaattinen digitaalinen parkkikiekko, joka tunnistaa auton liikkeen ja aktivoituu automaattisesti, kun auto on pysäköity. Kuljettajan ei näin ollen enää tarvitse huolehtia pysäköintikiekosta pysäköidessään. Park Lite on suunniteltu ja kehitetty Tanskassa, ja sen toiminta on taattu myös Suomen talviolosuhteissa (-40 °C). Kiekossa on suuret, helppolukuiset digitaaliset numerot etu- ja takapuolella, joten sitä on helppo käyttää ja se on myös helposti luettavissa.

Tanskalaista muotoilua - Park Lite -kiekon suunnittelussa on painotettu helppokäyttöisyyttä. Siitä on haluttu tehdä selkeä, tyylikäs sekä muodoiltaan ja yksityiskohdiltaan tasapainoinen. Kiekko kiinnittyy tuulilasiin tarralla. Park Lite noudattaa kaikilta osin Liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen 1319/2015, 1.12.2015 voimaan tulleita määräyksiä pysäköintikiekosta.

Tekniset tiedot:

Automaattinen kesä- ja talviaika
Automaatti-ajastin kiihtyvyysanturilla
Kellon keskimääräinen tarkkuus: ± 2 min./2 vuotta
Reaktioaika pysäköintitilassa: n. 20 sek.
Reaktioaika muuten kuin pysäköintitilassa: n. 20 sek.
Testattu lämpötila-alue: -40..+75 °C
Tarrakiinnitys
Valmistusmateriaali: ABS-muovi / lasi
Mitat: 10,0 x 7,7 x 1,8 cm, Paino: 62 g
Paristo: CR2450, kesto n. 2 vuotta (mukana)

Park Lite Suomi -sovellus (Android ja iOS) auttaa sinua löytämään lähimmän vapaan pysäköintipaikan, sekä hälyttää pysäköintiajan päättymisestä.

Parkkikiekko on asetettava näkyvälle paikalle tuulilasiin siten, ettei se haittaa kuljettajan näkökenttää. Tuulilasilla saa olla vain yksi parkkikiekko. Oikean ajan ja päivämäärän säätäminen on aina kuljettajan vastuulla.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Park Lite Elektroninen parkkikiekko
Takaisin ylös