MAKU

Parsakattila, 4 l

SKU
HH855450
31,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Korkeassa Maku-parsakattilassa parsat keitetään tai höyrytetään pystyasennossa, jolloin nuput eivät ylikypsy. Tilaa parsakattila Hobby Hallin verkkokaupasta.
Korkeassa parsakattilassa parsat mahtuvat kypsymään pystyasennossa, jolloin herkät latvanuput eivät kypsy liikaa vaan säilyttävät rapsakkuutensa. Kattilaan kuuluu höyrytysritilä, jonka avulla parsat on helppo nostaa pois kattilasta. Konepesunkestävä kattila on ruostumatonta terästä ja se sopii kaikille liesityypeille. Kattilassa on lasikansi.

• Vet. 4 l
• Läpimitta 17 cm, korkeus 22 cm

Vinkki: Mausta keitinvesi suolalla sekä sokerilla tai hunajalla. Lisämausteena kannattaa kokeilla myös öljyä, voita tai sitruunamehua.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Parsakattila, 4 l
Takaisin ylös