Villeroy & Boch

Pasta Passion -pastalautaset, 2 kpl

SKU
HH862709
32,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Villeroy & Boch Pasta Passion -pastalautaset on muotoiltu juuri pastan syömiseen & tarjoiluun. Setissä on 2 keraamista lautasta. Tilaa Hobby Hallista!
Villeroy & Boch Pasta Passion -pastalautasten muotoilu on suunniteltu pieniä yksityiskohtia myöten juuri pastan tarjoilua ja syömistä varten. Lautasten reunassa on kohta, jossa ruokailuvälineet pysyvät hyvin paikoillaan, ja reunasta saa tukevan otteen. Myös lautasen muotoilu on suunniteltu helpottamaan pastan syömistä. Korkealaatuista, konepesun kestävää keramiikkaa. Lautaset myydään kahden lautasen settinä.

Ø 27 cm

Villeroy & Boch Pasta Passions -astiasarja tarjoaa innovatiivisia ja toiminnallisia ratkaisuja pastan tarjoiluun sekä herkullisesta pastasta nauttimiseen
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pasta Passion -pastalautaset, 2 kpl
Takaisin ylös