Villeroy & Boch

Pasta Passion -spagettilautaset, 2 kpl

SKU
HH862708
37,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Villeroy & Boch Pasta Passion -spagettilautaset on muotoiltu juuri spagetin syömiseen & tarjoiluun. Setissä on 2 keraamista lautasta. Tilaa nyt!
Villeroy & Boch Pasta Passion -spagettilautasten muotoilu on suunniteltu pieniä yksityiskohtia myöten juuri spagetin tarjoilua ja syömistä varten. Lautasten reunassa on kohta, jossa haarukka ja lusikka pysyvät hyvin paikoillaan, ja reunasta saa tukevan otteen. Lisäksi pohjan reunaosassa on muotoiltu pieni syvennys, jossa voi pyörittää haarukalla spagettia yhdellä kädellä. Korkealaatuista, konepesun kestävää keramiikkaa. Lautaset myydään kahden lautasen settinä.

Mitat: 31 x 26 cm

Villeroy & Boch Pasta Passions -astiasarja tarjoaa innovatiivisia ja toiminnallisia ratkaisuja pastan tarjoiluun sekä herkullisesta pastasta nauttimiseen
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pasta Passion -spagettilautaset, 2 kpl
Takaisin ylös