Villeroy & Boch

Pasta Passion -tarjoilukulho

SKU
HH862721
37,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Villeroy & Boch Pasta Passion -tarjoilukulho on muotoiltu juuri pastan tarjoiluun. Kulhossa sydennys tarjoiluvälineille. Tilaa Hobby Hallista!
Villeroy & Boch Pasta Passion -tarjoilukulhon muotoilu on suunniteltu pieniä yksityiskohtia myöten juuri pastan tarjoilua varten. Tarjoilukulhon reunassa on tarjoiluvälineille oma syvennys, jossa ne pysyvät tukevasti paikoillaan silloin, kun niitä ei käytetä. Kulho on myös muotoiltu niin, että sen reunoista saa tukevan otteen, ja kulhoa on helppo kantaa. Halutessasi voit käyttää erikseen tilattavaa saman sarjan pastalautasta (M-koko) tarjoilukulhon kantena (Huom! Pastalautanen ei kuulu hintaan, tilaa erikseen). Korkealaatuista, konepesun kestävää keramiikkaa.

Mitat 32 x 27 cm

Villeroy & Boch Pasta Passions -astiasarja tarjoaa innovatiivisia ja toiminnallisia ratkaisuja pastan tarjoiluun sekä herkullisesta pastasta nauttimiseen.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pasta Passion -tarjoilukulho
Takaisin ylös