Naturdiet

Patukat, 18 kpl, appelsiini-suklaa

SKU
HH308510
35,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Naturdiet-patukka on turvallinen ateriankorvike. Tilaa appelsiinin ja suklaan makuiset laihdutuspatukat 18 kappaleen pakkauksessa Hobby Hallista.
Naturdiet-ateriankorvauspatukat ovat lääketehtaan kehittämiä ja riittävästi kaikkia ravintoaineita sisältäviä. Sopivat laihduttamiseen, painonhallintaan sekä treenaajan proteiininlähteeksi. Voi korvata aterioita tai välipaloja. 4 patukkaa naisille ja 5 miehille antaa kaikki päivittäin tarvittavat vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet, proteiinit, välttämättömät rasvahapot sekä hiilihydraatit, joita tarvitaan päivittäiseen hyvinvointiin. Ateriankorvauspatukka on helppo ja turvallinen tapa pudottaa painoa. Ne eivät sovellu ainoaksi ravinnon lähteeksi kasvuikäisille lapsille tai nuorille, ikääntyville, odottaville tai imettäville äideille. Patukat voivat sisältää pieniä määriä erilaisia pähkinöitä ja mantelia, sisältävät sokeria ja makeutusainetta.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Patukat, 18 kpl, appelsiini-suklaa
Takaisin ylös