Ryhmä Hau

Pelastusharjoituskeskus

SKU
HH865084
49,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Ryhmä Hau -harjoituskeskuksessa on menossa pelastusharjoitukset. Harjoittele eri ratojen & tehtävien avulla. Mukana Vainu, Hali-kissa, Kanatuinen. Tutustu!
Ryhmä Hau -koulutuskeskuksessa voi harjoitella pelastustehtäviä monien eri ratojen ja tehtävien avulla. Pelasta Hali-kissa puusta, siirrä Kanatuinen köysiradalla turvaan tai harjoittele vesitykillä ampumista. Pakkauksessa on harjoituskeskuksen lisäksi kävelevä Vainu-hahmo, Hali-kissa, Kanatuinen, köysirata + kori, nosturi sekä laukaisija + 2 palloa. Ikäsuositus: 3+ v.

Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pelastusharjoituskeskus
Takaisin ylös