Rörstrand

Pergola-kahvikupit ja aluslautaset, 2 kpl

SKU
HH852175
49,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Rörstrand Pergola -kahviastioissa on sininen köynnöskuvio. Settiin kuuluu kahvikupit ja aluslautaset kahdelle. Tilaa sinivalkoiset Rörstrand Pergola -kahviastiat Hobby Hallista.
Pergola-astioiden sininen kuvio ja yksinkertainen muotoilu tuovat kesäkattaukseen rentoa tunnelmaa, jossa on mukana välimerellisiä vivahteita ja ripaus Ruotsin saaristoa. Sinivalkoisten posliiniastioiden sesonkisarjan on suunnitellut Katarina Brieditis v. 2008. Sarjan tuotteet kestävät konepesua.<br><br> • Kahvikupit, 2 dl, 2 kpl<br> • Aluslautaset, 2 kpl
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pergola-kahvikupit ja aluslautaset, 2 kpl
Takaisin ylös