phil&teds

Sport V5 -sisaristuin, graphite/harmaa

SKU
HH861302
209,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

phil & teds Sport V5 -sisaristuimella teet Sport V5- tai Navigator-rattaista tuplarattaat. Käyvät selkänojan alle/rattaiden päälle. Väri: Graphite. Tutustu!
phil&teds Sport V5 -sisaristuimella muutat phil & teds Sport V5/Navigator -rattaat sisar-/kaksoisrattaiksi. Aurinkosuojalla varustettu sisaristuin kiinnitetään rattaisiin joko kasvot tai selkä menosuuntaan. Istuin sijoitetaan rattaiden eteen, kun rattaissa on vastasyntynyt ja taapero ja rattaiden takaosaan, kun rattaissa matkustaa kaksi taaperoa. Sisarusistuimessa on pehmustetut viisipistevaljaat sekä muovailtava pää- ja niskatuki. Lisäksi istuin on helppo kallistaa yhdellä kädellä. <bR><br> • Soveltuvuus phil & teds Sport V5 ja phil & teds Navigator -rattaisiin<br> • Istuimen maksimipaino edessä/takana: 20/15 kg
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sport V5 -sisaristuin, graphite/harmaa
Takaisin ylös