phil&teds

Verve 3 -rattaat, black/musta

SKU
HH861303
699,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

phil & teds Verve 3 -rattaat sopivat 6 kk –6 v. lapselle. Kaareva runko, kaksoisetupyörät & ilmastoitu, kallistettava selkänoja. Väri: Black. Tutustu!
phil&teds Verve 3 -rattaat ovat monipuoliset ja pitkäikäiset lastenrattaat, jotka soveltuvat lapselle erikseen myytävän pehmeän kantokassin kanssa aina syntymästä kuuden vuoden ikään asti. Kantokassi ei sis. hintaan, tilaa erikseen. Tarvittaessa voit muuttaa rattaat kahden lapsen kuljetukseen soveltuviksi sisarusrattaiksi lisäämällä rattaisiin erikseen myytävän sisaristuimen (ei sis. pakkaukseen, tilaa erikseen). Sisaristuin voidaan kiinnittää joko rattaan turvakaareen tai ratasistuimen alle.<br><br><b> <h3>Jousitetut kaksoisetupyörät tarjoavat sulavan ohjattavuuden</h3></b> <br><br> phil & teds Verve 3 -rattaissa on upea, kaareva ja kompaktinkokoinen runko. Edessä on puhkeamattomat, jousitetut kaksoispyörät, joiden ansiosta rattaiden ohjaaminen sujuu pehmeästi sekä sulavasti ja rattaita on kevyt käsitellä. Rattaat on suunniteltu niin, että paino jakaantuu täydellisesti ja työntökokemuksesta tulee nautinnollinen. <br><bR><b> <h3>Monipuolinen varustus</h3></b> <bR><bR> Rattaissa on monipuolinen varustus. Mukavalla pehmusteella varustettu istuin on ergonomisesti muotoiltu, ja sen ilmanvaihdosta huolehtii rei'itetty selkänoja. Selkänoja säätyy makuuasentoon asti. Makuuasennossa on lapselle mukavan asennon antaa istuimen 34° kallistuskulma. Napakka kuomu suojaa auringonpaahteelta ja pikku sateelta. Työntökahvassa on jarrumekanismi, joka on helppo napsauttaa päälle tai pois. Rattaat on helppo kasata yhdellä kädellä, ja ne pysyvät kasattuna pystyssä, jolloin rattaat on helppo pakata autoon. <bR><bR><b> PHIL & TEDS VERVE 3 -RATTAAT: </b><br> - Suositusikä: n. 6 kk - 6 v.; kantokassin kanssa jo 0 kk ikäiselle (kantokassi ei sis. hintaan, tilaa erikseen)<br> - Istuimen maksimipaino 20 kg<br> - Kallistettava kuomu; UPF 50+ -suojaus<br> - Teräsrunko<br> - Työntökahvassa jarrumekanismi <br> - Tavarakori; maksimipaino 5 kg<br> - Puhkeamattomat renkaat; jousitetut etupyörät<br> - Kuljetuslukko<br> - Rattaiden leveys 66 cm<br> - Mitat kokoontaitettuna ilman pyöriä: 84 x 54 x 27 cm<br> - Rattaiden paino 13 kg<br> - Vuoden takuu
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Verve 3 -rattaat, black/musta
Takaisin ylös