phil&teds

Vibe 3 /Verve 3 -sisaristuin, black/musta

SKU
HH861317
259,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

phil&teds-sisaristuin muuttaa phil&teds Vibe 3/Verve 3 -rattaat kahden lapsen tuplarattaiksi. Istuin käy ratasistuimen päälle tai taakse. Tilaa nyt!
phil&teds-sisaristuimella muutat phil&teds Vibe 3 ja Verve 3 -rattaat (ratasrunko ei sis. hintaan, tilaa erikseen) käteviksi sisarus-/kaksosrattaiksi. Istuinpehmusteella varustettu sisaristuin voidaan kiinnittää joko ratasistuimen päälle (painoraja 20 kg) tai ratasistuimen selkänojan alle (painoraja 15 kg). Helppokäyttöisessä istuimessa on pehmustetut viisipistevaljaat.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vibe 3 /Verve 3 -sisaristuin, black/musta
Takaisin ylös