Philips HD9326/20 vedenkeitin, HD9326/20

SKU
HH1055426
89,95 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

4 esiasetettua kuuman juoman painiketta Esiasetetut lämpötilojen 80, 90, 95 ja 100 °C asetukset, jotta vesi on juuri oikean lämpöistä teetä, pikakahvia, keittoa tai nuudeleita varten. Lämpimänäpitotoiminto Vettä ei enää tarvitse koko ajan kiehauttaa uudelleen. Lämpimänäpitotoiminto säilyttää veden valitun esiasetuksen mukaisessa lämpötilassa. Kestävä metallinen vedenkeitin Tukeva metallinen vedenkeitin, jonka runko on valmistettu harjatusta ruostumattomasta teräksestä, on suunniteltu pitkäikäiseksi. Litteä lämmityselementti Ruostumattomasta teräksestä valmistettu elementti nopeaan keittämiseen ja helppoon puhdistamiseen. Kalkkisuodatin Irrotettava kalkkisuodatin takaa kuuman veden puhtauden ja pitää keittimen puhtaana. Helppo täyttö kannen ja nokan kautta Keitin voidaan täyttää nokan kautta tai avaamalla kansi. Jousimekanismilla aukeava kansi Jousellinen kansi, jossa on suuri aukko, helpottaa täyttöä ja puhdistusta ja suojaa höyryltä. Johdonkelain helpottaa säilyttämistä Laite on helppo sijoittaa keittiöön, sillä sen johto voidaan kiertää alustaan. Kääntyy ympäri alustassaan 360° Johdoton 360° asteen kiertoalusta helpottaa nostamista ja asettamista Philipsin vihreä logo Philipsin vihreät tuotteet voivat vähentää kustannuksia, energiankulutusta ja hiilidioksidipäästöjä. Miten? Niiden ympäristöystävällisyyttä on parannettu merkittävästi vähintään yhdellä Philipsin vihreän tuoteryhmän keskeisellä alueella: energiansäästö, pakkausmateriaalit, ympäristölle vaaralliset aineet, paino, kierrätys ja hävittäminen sekä käyttöiän kestävä luotettavuus.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Philips HD9326/20 vedenkeitin, HD9326/20
Takaisin ylös