Arabia

Piilopaikka Pakkanen -kaadin, 1 l

SKU
HH866366
54,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Suosittuun Artica-sarjaan kuuluvassa Arabia Piilopaikka Pakkanen -kaatimen kuvituksessa tyttö on laskemassa mäkeä. Design: Piia Keto. Vet. 1 l. Lue lisää!
Arctica-sarjan kaatimessa on talven sesonkikuosi, jossa tyttö on matkalla laskemaan mäkeä lumisessa talvimaisemassa. Laadukasta vitroposliinia. Kannu kestää konepesua ja pakastusta sekä kuumennusta mikrossa ja uunissa.

Vet. 1 l

Piilopaikka Pakkanen on Piia Kedon suunnittelema talvinen kuosi, jonka retrohenkisessä piirroskuviossa on metsän eläimiä, lumista maisemaa ja tyttö talvitamineissa. Mustavalkoisen piirroskuvion talvisuutta korostaa sininen tehosteväri. Kuosi on toteutettu suositun Arctica-sarjan astioille. Sarja sopii hyvin yhteen valkoisten Arctica-astioiden sekä mustavalkoisten Piilopaikka-astioiden kanssa.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Piilopaikka Pakkanen -kaadin, 1 l
Takaisin ylös