Villeroy & Boch

Pizza Passion -pitsakivi

SKU
HH862717
58,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Pitsakivi kuuluu Villeroy & Bochin uuteen Pizza Passion -tuotesarjaan, joka tuo uusia ratkaisuja pitsan paistoon ja tarjoiluun.
Kordieriittikivestä valmistettu pitsakivi paistaa pitsan rapeaksi ja herkulliseksi. Kevyessä ja monikäyttöisessä pitsakivessä on ainutlaatuiset reunat, joiden ansiosta pitsa ei liu'u kiven päältä uunista nostettaessa. Kevyttä pitsakiveä on helppo käsitellä. Kivi on muotoiltu niin, että sitä on helppo kantaa.

Pitsakiveä voi käyttää myös muiden leivonnaisten, esim. leivän ja sämpylöiden, paistamiseen. Kivi laitetaan uuniin lämpenemään uunin lämmityksen yhteydessä. Kivi kestää erinomaisesti korkeita lämpötiloja.

Pitsakivi kuuluu Villeroy & Bochin uuteen Pizza Passion -tuotesarjaan, joka tuo uusia ratkaisuja pitsan paistoon ja tarjoiluun.

• Koko 40 x 35 cm
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pizza Passion -pitsakivi
Takaisin ylös