Villeroy & Boch

Pizza Passion Slice -pizzalautaset, 2 kpl

SKU
HH862710
33,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Villeroy & Boch Pizza Passion Slice -pizzalautaset on muotoiltu juuri pizzan syömiseen & tarjoiluun. Setissä 2 matalareunaista lautasta. Tilaa nyt!
Villeroy & Boch Pizza Passion Slice -pizzalautasten muotoilu on suunniteltu pieniä yksityiskohtia myöten juuri pizzan tarjoilua ja syömistä varten. Lautanen on juuri sopivan kokoinen pizzapalan syömiseen, josta on helppo syödä pizzaa vaikka seisaallaan. Lautasen matalat reunat estävät pizzapalaa liukumasta reunan yli. Sen reunassa on kätevä otin, josta lautasesta saa tukevan otteen. Korkealaatuista, konepesun kestävää keramiikkaa. Lautaset myydään kahden lautasen settinä.

Mitat: 25 x 20 cm

Villeroy & Boch Pizza Passions -astiasarja tarjoaa innovatiivisia ja toiminnallisia ratkaisuja pizzan tarjoiluun sekä herkullisesta pizzasta nauttimiseen
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pizza Passion Slice -pizzalautaset, 2 kpl
Takaisin ylös