Küchenprofi

Pizzakivi, neliö

SKU
HH852738
34,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Küchenprofi-pizzakivi on neliönmuotoinen kivi, jolla paistat rapeita pizzoja, leipää, sämpylöitä ym. myös grillissä. Kordieriitti-kiveä. Tilaa nyt!
Neliönmuotoisella, monikäyttöisellä Küchenprofi-pizzakivellä valmistat rapeapohjaiset pizzat myös grillissä. Aseta pizzakivi kylmään grilliin ja anna sen lämmetä grillin mukana. Kun grilli ja kivi ovat kuumia, siirrä pizza lapiolla kiven päälle kypsymään. Kivi imee ylimääräisen kosteuden pizzan pohjasta ja tekee sitä ihanan rapean. Pizzojen lisäksi voit paistaa kivellä myös leipää, sämpylöitä, rieskaa sekä karjalanpiirakoita. Valmistettu kordieriitti-kivestä. <bR><bR><b> Mitat: 38 x 35,5 cm </b>
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pizzakivi, neliö
Takaisin ylös