Katso iso kuva
Moomin Garden -älypuutarha, turkoosi + 3 Moomin Selection -kasvipakkausta

Plantui
Moomin Garden -älypuutarha, turkoosi + 3 Moomin Selection -kasvipakkausta

215,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

• Täysautomaattinen: helppo käyttää
• Kasvata yrttejä, salaatteja ja syötäviä kukkia
• Tuoreita makuja ympäri vuoden


Plantui Moomin Garden on älykäs, vesiviljelyyn perustuva yrttitarha, jolla voit kasvattaa ympäri vuoden yrttejä, erikoissalaatteja tai vaikka syötäviä kukkia. Laite säätelee täysin automaattisesti valon ja veden määrää sekä lannoitusta luoden kasveille ihanteelliset kasvuolosuhteet – kasvatuksen aloituksesta aina sadonkorjuuseen asti. Kasvatusvalon spektri vastaa Suomen keskikesän aurinkoa, joten kasveista tulee erittäin vitamiinipitoisia ja saat niihin auringon maun myös talvella. Laite kuluttaa hyvin vähän sähköä, alle 60 kWh vuodessa.

Helppo kylvö kasvikapseleilla

Helppokäyttöisissä kasvikapseleissa on siemenet valmiiksi kylvettynä. Jokaisessa Plantui Moomin Selection -pakkauksessa on 3 eri kasvilajiketta (yhteensä 9 kapselia) sekä ravinneseosta. Lisää vain laitteeseen kapselit, ravinteet ja vesi – enempää puutarhurin taitoja ei vaadita. Multaa ei käytetä lainkaan, joten kasvatus on siistiä eikä allergisoi.

Nauti sadosta!

Voit aloittaa sadon poimimisen kasvista riippuen jopa 15 päivän kuluttua kylvöstä. Kasvit ovat täysikasvuisia 6–8 viikon ikäisinä, ja voit kasvattaa 3 kasvia kerrallaan. Älypuutarhan kulho on keramiikkaa hauskalla Muumi-teemalla ja valohattu terästä.

• Kulhon halkaisija 19 cm
• Korkeus enimmillään n. 50 cm
• 2 vuoden takuu.

Kaupan päälle Muumi-satukirja!Kerro kaverille