SodaStream

Play-hiilihapotuslaite, musta

SKU
HH820517
89,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

SodaStream Play- hiilihapotuslaite on suunniteltu palkittu muotoilija Yves Béhar. Mukana hiilidioksipatruuna, 6 makutiivistettä ja juomapullo. Tilaa nyt!
SodaStream Play -hiilihapotuslaite on palkitun muotoilijan Yves Béharin käsialaa. Minimalistisen ja linjakkaan laitteen suunnittelussa on ajateltu myös käyttömukavuutta. Hiilihapotus toimii yksinkertaisesti painamalla laitteen päällysosaa. Pullo kiinnittyy laitteeseen kätevästi ilman kiertoliikettä. Uusi Auto lift -toiminto palauttaa hiilihapotuspainikkeen automaattisesti alkuperäiseen asentoonsa.

Aloituspakkaus sisältää 15 litran hiilidioksidipatruunan, kuusi erilaista makutiivistettä virvoitusjuomien valmistukseen (yht. 6 l) sekä litran vetoisen Fuse-hiilihapotuspullon.

• Mitat (k x l x s): 42 x 13,5 x 23 cm
• 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Play-hiilihapotuslaite, musta
Takaisin ylös