Etusivu Elektroniikka PELIT JA KONSOLIT PS3-pelit PlayStation PS3 Call of Duty: Black Ops III
Katso iso kuva
PS3 Call of Duty: Black Ops III

PlayStation
PS3 Call of Duty: Black Ops III

9,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Koe uusi Call of Duty erilaisempana kuin koskaan aikaisemmin. Neljän pelaajan yhteispelitilassa haastat muut joukkueet intensiivisiin taisteluihin. Toteutuksessa on hyödynnetty sosiaalista järjestelmää ja taisteluissa testattua verkkoinfrastruktuuria, jotka tukevat mm. moninpeliä ja Zombie-pelitilaa. Elokuvamainen Arena-Style pelaaminen on suunniteltu yhteispelisessioihin ja siinä on panostettu uudelleenpelattavuuteen, joka tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden kokeilla jokaisella pelikerralla erilaisia strategioita. Jokainen pelikokemus onkin aina uniikki.

Jokaisen pelaajan hahmon kehitys on mahdollinen aseista kykyihin ja asuihin. Kehittymistä voi seurata henkilökohtaisen aseistuksen sekä saavutusten tasolla tarjoten pelikokemukseen jatkuvasti kehittyvän kampanjan.

Valmistaudu uudenlaiseen moninpelikokemukseen, jonka takaavat uusi liikkumisjärjestelmä ja siihen uudelleen suunnitellut kentät sekä uudet erikoishahmot. Taistele zombeja vastaan kokonaan uudessa kauhutarinassa, joka tuo uuden tarinankerronnan kautta myös kokonaan uuden pelikokemuksen.

XP-järjestelmä tuo peliin lisää syvyyttä ja uudelleenpelattavuutta. Myös Zombiet palaavat peliin ja peli sisältääkin Zombie-bonuskartan.

Ikäraja: K-18

Ikäraja: 18 (tark.) Väkivaltainen sisaltö (tark.) Ahdistava sisaltö (tark.)

Kerro kaverille