Katso iso kuva
PS4 Assetto Corsa

PlayStation
PS4 Assetto Corsa

45,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

PlayStation PS4 Assetto Corsa -ajopeli tarjoaa huipputasoista ajamista maailman upeimmilla autoilla oikeilla kisaradoilla. Peli sisältää yli 100 virallisesti lisensoitua autoa ja äärimmäisen tarkalla lasermittauksella mallinnettuja kilparatoja ympäri maailmaa. Mallinnuksen ansiosta radat sisältävät oikeanlaiset kallistukset, töyssyt, kuopat ja muut yksityiskohdat. Myös autot ovat mallinnettu oikeista autoista merkki- ja mallikohtaisine eroineen, jotka tulevat esille mm. autojen ohjattavuudessa, jarruissa, kiihtyvyydessä ym. keskeisissä piirteissä. Assetto Corsa loistaa myös tarkalla fysiikan mallinnuksellaan. Vaikutukset heijastuvat mm. autojen renkaiden kuumentumisesta ilmanpaineeseen ja ilmanvastukseen.

Assetto Corsa sopii äärimmäisen monipuolisuutensa ja muokattavuutensa ansiosta sopii yhtäältä yksin ajaville pelaajille kuin netin moninpelikisoja kaipaaville virtuaalikuskeille. Vaikeustason puolesta Assetto Corsa tarjoaa sopivasti haasteita äärimmäisen realistista simulaatiota kaipaaville pelaajille sekä kevyempää ajamista haluavalle harrastelijalle. Urapelitilanlisäksi löytyy erilaisia haastekisoja ja erikoistapahtumia. Moninpelin saralla tarjolla on pikakisoja, kisaviikonloppuja, aika-ajoja, kiihdytys- ja driftauskisoja sekä paljon muuta.

Kokonaisuus on viimeistelty pelaajakohtaisilla asetuksilla, joiden avulla Assetto Corsa on räätälöitävissä jokaiselle sopivaksi ajokokemukseksi, pelasipa peliä sitten konsolin omalla peliohjaimella tai erillisellä rattiohjaimella.

Ikäraja: K-3

Huom! Alustava julkaisupäivä 26.8.2016

Sallittu (tark.)

Kerro kaverille