Etusivu Elektroniikka PELIT JA KONSOLIT PS4-pelit PlayStation PS4 Batman: Return to Arkham HD Collection
Katso iso kuva
PS4 Batman: Return to Arkham HD Collection
Fazer Geisha-konvehtirasiat, 12 kpl/laatikko
Fazer
20,90 € (norm. 29,90 €)
Fazer Geisha-suklaapatukkalaatikko, 35 kpl/ltk
Fazer
17,90 € (norm. 23,90 €)

PlayStation
PS4 Batman: Return to Arkham HD Collection

49,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

PlayStation PS4 Batman: Return to Arkham HD Collection -peli on kahden aiemmin julkaisemattoman Batman-pelin kokoelmaa. Paketissa ovat mukana Batman Arkham Asylum - ja Batman Arkham City -pelit , jotka sisältävät kaiken mahdollisen DLC:n, mitä peleihin on saatavilla. Palaa siis Arkhamiin HD-tasoisella grafiikalla kaikkien lisäosien ja päivitysten kera.

Batman Arkham Asylum -pelissä Batman pistää rikolliset kuriin. Jokerin houkuttelee Batmanin Arkhamin pahamaineiseen mielisairaalaan ja suunnittelee tekevänsä Batmanista raivopäisen hullun, joka kääntyy Gothamin asukkaita vastaan. Jokerin sekopäistä suunnitelmaa vaikeuttavat kuitenkin Batmanin kivikova asenne sekä Lepakkobumeragi eli legendaarisen varustevyö.

Batman Arkham City -pelissä pelaat Lepakkomiehen hahmossa: olet mukana rajuissa katutappeluissa, hiiviskelet kaupungissa, olet mukana monipuolisessa rikostutkinnassa sekä taistelet superroistoja vastaan samalla, kun kamppailet psykologisesti itsesi kanssa. Tai pelaa Kissanaista, jolla on oma, Lepakkomiehen tarinaan yhdistyvä tarinankaari. Kissanaisen kyvyt, liikkeet ja varusteet ovat suunniteltu luomaan pelielämyksestä täysin Lepakkomiehestä erillisen kokemuksen.

Ikäraja: K-16

Huom!
Julkaisupäivä: 21.10.2016

Ikäraja: 16 (tark.) Väkivaltainen sisaltö (tark.) Ahdistava sisaltö (tark.)

Kerro kaverille