Etusivu Elektroniikka PELIT JA KONSOLIT PS4-pelit PlayStation PS4 Call of Duty: Infinite Warfare -...
Katso iso kuva
PS4 Call of Duty: Infinite Warfare - Legacy Edition

PlayStation
PS4 Call of Duty: Infinite Warfare - Legacy Edition

69,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Call of Duty: Infinite Warfare laittaa tarinan etusijalle. Infinity Ward nostaa esille pääteemanaan erityisesti johtamisen ja sen aiheuttaman vastuutaakan. Epätoivoisina aikoina, kun pelaaja kohtaa ylivoimaiset vastoinkäymiset oman sota-aluksensa kapteenina ja kun hänen pitää käskyttää joukkojaan säälimätöntä vastustajaa vastaan. Kokeneet sotilaat lähetetetään epätavallisiin tehtäviin jotka koettelevat heidän taitojaan ja paljastavat heidän todelliset luonteensa. Samalla he oppivat tekemään vaikeita päätöksiä saavuttaakseen voiton.

Uusia ympäristöjä, aseistusta ja kekseliästä kykyjen päivitystä, saumattomassa kokemuksessa

Peli esittelee huimaavia ennennäkemättömiä ympäristöjä, uutta aseistusta ja kekseliään kykyjen päivityksen. Koko kampanja jalkaväkitaistelusta huippunopeisiin avaruustaistelukoneisiin tapahtuu saumattomana kokemuksena. Luvassa on pelisarjalle tunnusomaista korkea laatua ja hetkiä joita pelisarjan fanit rakastavat.

Moninpeli sisältää kehittyneen uuden liikejärjestelmän

Verkkopelissä Call of Duty: Infinite Warfare tarjoaa parasta mitä tulevaisuuden sodankäynnissä on tarjolla. Sodassa jossa jokaisella sekunnilla on merkitystä. Pelin moninpeli sisältää Call of Dutyn edistyneimmän liikejärjestelmän jossa pelaaja todella tuntee olevansa taistelun etulinjassa.

Co-op Zombie -moodi

Lisäksi Infinite Warfare esittelee originaalin Zombie –moodin joka vie pelaajan villille matkalle uuden tarinan ja uniikin pelattavuuden myötä. Lisää moninpelistä ja uudesta Zombie –kokemuksesta paljastuu myöhemmin.

Infinite Warfare Legacy Edition

Sisältää Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered -pelin. Kyseessä on klassikko, joka nyt ensikertaa pelattavissa upeana HD –versiona, ja joka tarjoaa täyden kampanjan Call of Duty® 4: Modern Warfare®:sta sekä 10 monipelikarttaa.Kerro kaverille